Hotel Lands End Den Helder
Hotel Lands End Den Helder

Even lekker ontspannen...

Op het uiterste puntje van Den Helder, bij de afvaart van de boot naar Texel, wacht u ons sfeervolle driesterren hotel Lands End. Gelegen op nog geen twintig meter van het Marsdiep bieden alle luxueus ingerichte kamers een uniek uitzicht op zee en/of marinehaven. Pal naast de visserij-, marinehaven en op enkele minuten van het centrum van Den Helder, duinen en strand is hotel Lands End het ideale adres voor vakantie of zakenverblijf.

Informatie over Lands End

Er is in het hele hotel gratis draadloos internet (WiFi) beschikbaar en Film 1 en Sport 1 op de in de kamers aanwezige HD televisie. Bij de hoofdingang hebben we een gezellige bar met diverse bieren en drankjes.

Al onze kamers hebben uitzicht over de Waddenzee of op de haven van Den Helder en in onze nieuwste kamers is voor uw comfort ook airconditioning beschikbaar. Daarnaast kunt u gratis gebruik maken van onze wellness ruimte.

Wat is er in de omgeving te doen?

In en om Den Helder, van oudsher de marinestad van Nederland, is er genoeg te doen. Het is heerlijk om vanaf de dijk te kijken naar alle schepen die passeren en als je een goede verrekijker mee hebt lukt het je misschien ook om wat zeehonden te zien die in groten getale in de Waddenzee aanwezig zijn.

Hotel Lands End ligt op wandelafstand van Willemsoord, de oude rijkswerf waar tegenwoordig een groot aantal musea, restaurants en andere bezienswaardigheden zijn gevestigd. Via Willemsoord loopt u zo door naar het centrum van Den Helder met al zijn gezellige winkelstraten.